Ons assortiment
Scootmobielen & Rolstoelen
Go-Go Elite Traveller Plus
Go-Go Elite Traveller Plus
Go-Go Elite Traveller Plus Simpel en snel klaar voor gebruik! Met z’n klasse en prestaties ondersteunt de Go-Go Elite Traveller Plus van Pride Mobility uw actieve levensstijl. Standaard inbegrepen zijn een omlopend deltastuur met omwikkelde handgrepen, vederlichte demontage, exclusieve banden die geen strepen achterlaten, standaard met een mand aan het stuur, en een grote 18 AH-accukoffer. Verder maken..
Read more
Go-Go Elite Traveller
Go-Go Elite Traveller De snelste manier om te reizen Het compacte design van de Go-Go Elite Traveller van Pride Mobility stelt u in staat om eenvoudig te manoeuvreren in krappe ruimtes en tegelijkertijd stabiele buitenprestaties te leveren. Met een draagvermogen van 136 kg, een laadpoort in de stuurkolom, vederlichte demontage en maximumsnelheden tot 7 km/u komt u..
Read more
Victory XL140
Victory XL140 Modern ontworpen voor krachtige prestaties en uitzonderlijke stijl De Victory XL 140 van Pride Mobility is de ultieme mix van kracht en precisie en zit vol toepassingen van hoge kwaliteit, zoals volledige vering, platte profielbanden en een hydraulisch rem systeem. De Victory XL 140 kenmerkt een glanzende, agressieve stijl en een weelde aan standaard luxe..
Read more
Victory XL130
Uitstekende outdoor-prestaties met luxe kenmerken De Victory XL 130 scootmobiel van Pride Mobility levert krachtige prestaties voor zowel binnen als buiten. Luxe snufjes zoals een doorlopend deltastuur, banden met een plat profiel die geen strepen achterlaten en heldere LED verlichting geven de Victory XL 130 een glad en sportief uiterlijk. Kenmerken Grote 13” luchtbanden voor optimale prestaties..
Read more
luna victory scootmobiel
Luna Victory
Luna Victory Uitstekende outdoor prestaties met luxe kenmerken De Pride Luna Victory 3-Wiel scootmobiel van Pride Mobility levert zowel binnen als buiten krachtige prestaties. Luxe, comfort en gemak zoals een met foam omwikkeld deltastuur en non-marking banden maken van de Pride Luna Victory een totaalpakket. Kenmerken Grote 13” luchtbanden voor uitstekende prestaties buitenshuis Volledig verlichtingspakket, inclusief richtingaanwijzers,..
Read more
Lunetta Victory Sport
Hoge prestaties De compacte Lunetta Victory Sport scootmobiel van Pride Mobility heeft een slank, sportief uiterlijk en levert hoge prestaties. De Lunetta heeft voor- en achtervering, is eenvoudig te uit elkaar te halen, heeft een doorlopend deltastuur, goed zichtbare automatische remlichten en LED verlichting die stoepranden laat oplichten. Al deze kenmerken zorgen er voor dat de Lunetta..
Read more
Ons assortiment

In bovenstaand scootmobiel portfolio vind u een kleine impressie van een aantal modellen en de kleuren. Uiteraard beschikken wij over een grotere collectie aan scootmobielen. Mocht u naar een model opzoek zijn die wij niet online hebben staan neemt u dan contact met ons op en dan informeren wij u graag naar de mogelijkheden. Tevens beschikken wij over andere hulpmiddelen en passende scootmobiel accessoires welke wij nog een plek in ons online portfolio gaan geven maar ook hiervoor kunt u uiteraard contact met ons opnemen als u hier specifieke wensen in heeft.